449094173234212 02.08.2017 de kurulduk
top of page

02.08.2017 de kurulduk

Hep takı yapardım da Sirket olmak nereden çıktı , ben de bilmiyorum. Agustos ayı çok yoğun geçti, tatile gitmek yerine resmi islemler, marka patent basvurusu, web sitesi hazırlamak, kartvizit, fatura, etiket bastırmak, vs. Ama hızlı bir temponun ardından hazırdım. Sagolsun Sevgili Esim'in de her türlü destegi ile (Instagramdaki beystaki'yi esim yonetiyor) hep yanımdaydı.

Her sey hazır madem, bir alısveris etkinliği ile kendimizi deneyelim istedik ve 9 Eylül'de Nar Bazaar'ın Beylerbeyi İskelesinde düzenledigi ''Tasarım Pazarı'' etkinliğine katıldık.

Birseyler üretmek çok güzel suphesiz. Ama bir de hiç tanımadıgım insanların ürünlerimi beğenmesi, heyecanla alması, takması karşısında yaşadığım mutluluk paha biçilmez. Arkadaşlarımın desteği ise her zaman arkamdaydı. Ne mutlu bana.

 

Zaman Yönetimi dışında hiçbir sıkıntım yok. Sigortacılık devam ediyor, Gümüş Takı İşlemeciliği Kursu başladı Eylül'de. Hepsiburada.com'a üye oldum ama fotoğraf eklemeye bile fırsatım olmadı. Ekim ayında daha büyük bir organizasyona hazırız dedik ve ZY Event'in Ataşehir Sheraton'daki Alışveriş Festivaline katıldık.

Çok güzel geçti ,yeni tecrübeler, yeni müşteriler, eski arkadaşların sürpriz ziyaretleri....

Yolculuk şimdilik çok güzel gidiyor, bakalım önümüzdeki zamanlar neler getirecek...

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page